بیش از 10 سال ما به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. اونوم یک آژانس سئو محور مبتنی بر ارزش گذاری است.

آخرین خبرها
اطلاعات تماس
مراحل طراحی سایت

1- انتخاب پلتفرم برای طراحی سایت

هدف پلتفرم های مدیریت محتوا مانند وردپرس این است که هر کاربری بدون اینکه دانش کد نویسی داشته باشد بتواند سایتی را برای خود راه اندازی کند. از طرفی دیگر نگران پیدا کردن شرکتی برای خدمات هاست و تامین امنیت آن نیستید. می توانید با چند کلیک مواردی که نیاز دارید را به سایت خود اضافه کنید و به راحتی سایت خود را با سلیقه ی خودتان سفارشی سازی کنید و تغییراتی را که اعمال می کنید را همان لحظه به سریع ترین شکل ممکن ببینید.

“من نمی توانم فرمول موفقیت را به شما بدهم ، اما می توانم فرمول شکست را برای شما بیان کنم. این است: سعی کنید همه را راضی کنید.”

– هربرت بیارد ساپ

2- تعیین نقشه ی سایت

متناسب با اهدافمهم ترین نکته در این مرحله بررسی نیازمندی های پروژه است. باید در ابتدا مشخص کنید که هدفتان از ایجاد سایت چیست و اینکه سایت شما قرار است چه امکانات و اطلاعاتی را برای کاربران ارائه دهد و چه نیازهایی از کاربر را برطرف سازد. پس از مشخص شدن نیازمندی ها، متناسب با آنها باید معماری سایت مشخص شود . معماری سایت یعنی این که بدانیم صفحات وب سایت به چه شکل می بایست در کنار هم قرار گیرند. این معماری باید به گونه ای باشد که قوانین UX در آن رعایت شده باشد یعنی کاربر در آن سردرگم نشود و انتظارات کاربر از سایت به صورت کامل برطرف شود. بهترین کار این است که یک نقشه ی سایت برای وب سایت خود آماده کنید . این نقشه باید شامل تمامی صفحات و محتوایی که قرار است در هر صفحه نمایش داده شود ، باشد . در ایجاد این نقشه، نحوه ی لینک شدن صفحات به هم را نیز در نظر بگیرید.

3- انتخاب نام دامنه

انتخاب نام دامنه
برای اینکه وب سایت شما در دنیای اینترنت شناخته شود، به یک دامنه نیاز خواهید داشت. به نام دامنه ی خود خوب فکر کنید. دامنه ها پسوند های مختلفی دارند که معمول ترین آن ها استفاده از دامنه ی بین المللی .com و یا دامنه ی داخلی با پسوند .ir است. اگر هنوز برای سایت خود دامنه نگرفته اید نکات زیر به شما کمک میکند.علاوه بر دامنه ، داشتن هاست برای ذخیره سازی اطلاعات وب سایت ، نیاز ضروری می باشد.هاست فضایی روی یک سرور است ، که اطلاعات سایت شما روی آن ذخیره می شود.بدون داشتن هاست، سایت شما برای دیگران در دسترس نخواهد بود.4 – انتخاب طراحی یا قالب

4. طراحی قالب با المنتور

قابلیت پیشرفته و متمایزی است که به شما در طراحی و توسعه یک قالب اختصاصی وردپرسی کمک میکند حتما از قالب های آماده وردپرسی استفاده و از آنها برای توسعه وب سایت خود استفاده کرده اید. برای ساخت قالب وردپرسی شما باید تسلط کافی به زبان های برنامه نویسی تحت وب داشته داشته باشید.
اما امروزه با توسعه نرم افزار های تحت وب شاید این امکان تا حدودی برای کاربران فراهم شده است و یکی از این نرم افزار ها افزونه المنتور می باشد که این امکان را فراهم کرده است تا یک قالب طراحی و بتوانید از آن استفاده کنید.آموزش طراحی قالب با المنتور را می توانید در ادامه این مقاله فرا بگیرید.

  5 – سفارشی سازی

سفارشی سازی قالب وب سایت کاملا به شما بستگی دارد. با پنل ادمینی که در اختیار شماست به راحتی می توانید تمام قسمت های سایت را ویرایش و مدیریت کنید. با گذشت زمان ممکن است نیازمندی های شما از سایت تغییر کند و نیاز به سفارشی سازی های بیشتری داشته باشید. تمام ابزارهایی که لازم دارید در اختیار شماست و هر زمان که بخواهید میتوانید تغییرات جدیدی در سایت اعمال کنید . سفارشی سازی میتواند شامل موارد زیر باشد:

اضافه کردن صفحات
ایجاد منو و زیرمنو
ایجاد ترکیب رنگی مناسب
اضافه کردن ماژول های جدید به قالب
محتوا گذاری
قرار دادن شبکه های اجتماعی و لینک سازی
اتصال سایت به گوگل وب مستر و یا آنالیتیکس
اگر به کد نویسی مسلط هستید و به سفارشی سازی های بیشتری احتیاج دارید و میتوانید ماژول HTML را به قالب خود اضافه کنید و با اضافه کردن کد های css و javascript ماژول های جدیدی برای قالب خود ایجاد نمایید.

6 – تولید محتوا

تولید محتوا برای سایت

تولید محتوا و جمع آوری تصاویر با کیفیت گام مهمی در مراحل طراحی سایت است ، مخصوصا اگر بخواهید محصولی را در سایت خود بفروشید. ما به شما پیشنهاد میکنیم که مهم ترین مطالب سایت را در بالای سایت قرار دهید تا در معرض دید کاربر باشد که نیازی به اسکرول زیاد برای کاربر سایت شما نباشد .

شاید برای شما هم پیش آمده که وقتی به سایتی وارد می شوید تمامی مطالب سایت را مطالعه نکرده و فقط یک مرور کلی از سایت انجام دهید ، کاربران شما هم دقیقا چنین رفتاری خواهند داشت . پس تلاش کنید که مطالب خود را بیشتر در قالب بصری مانند استفاده از تصاویر و ویدئو ها قرار دهید .
در متن های خود از تیتر ها با فونت بزرگ تر و تضاد رنگی با بک گراند استفاده کنید و تلاش کنید متن های کوتاه و خوانا برای مخاطبان خود بنویسید. رعایت نکات زیر می تواند به تولید محتوای بهتر به شما کمک کند:م

1. خاطبان خود را بشناسید و متناسب با نیاز های آن ها تولید محتوا انجام دهید.
2. رقیبان خود را تحلیل کنید .
3. در محتوای خود از تیتر های درست استفاده کنید.
4. محتوای ساده و به دور از پیچیدگی قرار دهید .
5. کاملا شفاف خود را به مخاطب معرفی کنید و نکته ی مبهمی در ذهن مخاطب باقی نگذارید.
6. در هر پاراگراف متن های کوتاه  قرار دهید.یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت، بازنگری و تست نهایی است. در این مرحله ممکنه است شما نیاز داشته باشید قسمت هایی از سایت را از نظر محتوایی و یا طراحی تغییر دهید. با استفاده از صفحه ادمین و پنل انعطاف پذیری که سایت ساز هفت ستاره در اختیار شما قرار می دهد، این کار به راحتی امکان پذیر است.

7 – نسخه ی نهایی و تست

یکی از مهم ترین مراحل طراحی سایت، بازنگری و تست نهایی است. در این مرحله ممکنه است شما نیاز داشته باشید قسمت هایی از سایت را از نظر محتوایی و یا طراحی تغییر دهید. با استفاده از صفحه ادمین و پنل انعطاف پذیری که سایت ساز هفت ستاره در اختیار شما قرار می دهد، این کار به راحتی امکان پذیر است.زمانی که شما به عنوان مدیر سایت و با سطح دسترسی ادمین داخل سایت هستید، ابزار های مدیریتی برای ویرایش سایت برای شما فعال و قابل نمایش است ولی بازدیدکنندگان سایت قادر به دیدن آن ها نیستند.

با انتخاب دکمه ی مشاهده ی نسخه ی نهایی میتوانید سایت خود را همانطور که برای کاربران نمایش داده می شود را ببینید و تمام قسمت های آن را تست کنید.در مرحله ی نهایی یعنی زمانی که مراحل طراحی سایت که در بالا توضیح داده شد، به اتمام رسید و سایت شما به سایتی با اطلاعات واقعی تبدیل شد، باید سایت خود را روی دامنه ی اصلی که خریداری نمودید بارگذاری نمایید. برای اینکه بتوانید دامنه ی سایت خود را روی سرور اختصاصی ما بارگذاری نمایید،

8 – انتشار نهایی سایت

انتشار تهایی سایت

در مرحله ی نهایی یعنی زمانی که مراحل طراحی سایت که در بالا توضیح داده شد، به اتمام رسید و سایت شما به سایتی با اطلاعات واقعی تبدیل شد، باید سایت خود را روی دامنه ی اصلی که خریداری نمودید بارگذاری نمایید. برای اینکه بتوانید دامنه ی سایت خود را روی سرور اختصاصی ما بارگذاری نمایید، باید dns های دامنه ی خود را به dns های سرور ما تغییر دهید و دامنه ی خود را به تنظیمات پنل خود در قسمت مدیریت دامنه ها اضافه کنید. برای اطلاع از نحوه ی بارگذاری سایت روی دامنه ی اصلی مقاله ی چگونه دامنه بخریم را مطالعه کنید

.به این نکته توجه داشته باشید که شما می توانید چندین دامنه ی مختلف برای سایتتان داشته باشید و همه ی دامنه ها را به دامنه ی اصلی ریدایرکت کنید. در اینصورت اگر کاربر هرکدام از دامنه های شما را در گوگل جستجو کند، در نتایج جستجو، دامنه ی اصلی برایش نمایش داده می شود.

9 – استراتژی مارکتینگ

استراتژی تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ

کار طراحی سایت شما در همان 8 مرحله ی قبلی که توضیح دادیم به اتمام رسید ولی کار شما هنوز تمام نشده. بسیاری از افراد تصور میکنند که همین که سایت خود را طراحی و راه اندازی کنند، روی همه ی کلماتی که کاربران سرچ می کنند، سایت آنها در نتایج اولیه گوگل است.

برای اینکه سایت شما توسط کاربران دیده شود  و به صورت بلندمدت در نتایج جستجو قرار بگیرید، باید روی سئو سایت و محتوای سایتتان به درستی کار کنید. یکی از عواملی که روی سئو سایت شما تاثیر به سزایی می گذارد، سرعت سایت ونحوه کدنویسی سایت است.

نویسنده

rezaadmin

دیدگاه (3)

  1. پشتیبانی
    18 آذر , 1398 پاسخ

    سئو همیشه در حال تغییر است ، بنابراین ترک استراتژی و تاکتیک های اونوم بیشتر از هزینه خود است. ما تخمین می زنیم بازدهی بالای 1 تا 10 باشد – نمی توانم به اندازه کافی درباره این تیم بگویم.

    • مهرزاد حسینی
      18 آذر , 1398 پاسخ

      اونوم با تمام تعامل ما بسیار سازگار و قابل اعتماد بوده است. نتایج ما برای خودشان صحبت می کنند.

  2. پشتیبانی
    18 آذر , 1398 پاسخ

    همچنین به شما در مورد رفتارهای بازار مانند مکان ، زمان فعالیت ، فراوانی جستجوها ، فن آوری های مورد استفاده ، ترجیحات محصول و غیره بینش می دهد.

دیدگاه بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *